RDH Infra

RHD Infra

Over ons.

RDH Infra B.V. is een jong en ambitieus familiebedrijf. Met onze uitgebreide ervaring binnen voormalige familiebedrijven en de aannemerij, gaan wij elke uitdaging vol enthousiasme aan.

over rdh Infra

Een familiebedrijf, met kennis van zaken.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de branche stellen ons in staat om projecten van verschillende omvang en complexiteit aan te nemen. Of het nu gaat om het aanleggen van waterleidingen, rioleringen of gasleidingen, wij hebben de expertise en middelen om het werk efficiënt en vakkundig uit te voeren.

De klant staat bij ons centraal. Wij streven naar een optimale samenwerking en communicatie tijdens het gehele proces en zorgen hierbij dat de diverse stakeholders minimale overlast ondervinden van de vaak ingrijpende werkzaamheden.

RDHInfra-158
Onze certificaten

Greep van ervaring en vakkennis.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werken dan ook volgens de geldende richtlijnen en normen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Boormeester HDD

Uitvoerder ondergrondse infratechniek

Distributiemonteur gas

Veilig werken met Asbestcement-leidingen

Asbest herkennen

Vakkennis geven wij graag door. 
Word jij onze nieuwe collega?

RDHInfra-119
Duurzaamheid en innovatie

Met een blik op 
de toekomst.

Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Zo maken wij veelal gebruik van elektrisch handgereedschap en passen wij energiezuinige technieken toe bij het aanleggen van leidingen en installaties. Het streven is om binnen een termijn van 3 jaar grotendeels elektrisch ingericht te zijn.

Daarnaast werken wij samen met onze klanten om hen te helpen hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Door te adviseren over duurzame oplossingen en alternatief materieel kunnen wij samen met onze klanten bijdragen aan een duurzame toekomst!