Over ons

Wij zijn RDH Infra B.V., een midden-klein bedrijf in de infrabranche met als specialisatie (water-)leidingwerken. Wij zijn een jong familiebedrijf, opgericht op 1 april 2019 door Tim Ris, Mark den Haas en Sjoerd den Haas en sinds 1 april 2022 heeft Yoni Rasch zich bij ons aangesloten. Wij hebben allemaal ruime ervaring opgedaan bij een voormalig familiebedrijf en in de aannemerij.

RDH Infra richt zich voornamelijk op het aannemen van projecten/klussen en het ontzorgen van de opdrachtgever. Met zeer vakbekwame mensen maken wij van iedere uitdaging een geslaagd project en zorgen hierbij dat de diverse stakeholders minimale overlast ondervinden van de vaak ingrijpende werkzaamheden die wij uitvoeren. Tevens proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan het milieu door veelal gebruik te maken van elektrisch gereedschap. Het streven is om binnen een termijn van 3 jaar volledig elektrisch ingericht te zijn. 

Certificaten

RDH Infra beschikt over vakbekwaam personeel met de nodige certificaten, hieronder een weergave van certificaten die in het bezit zijn van onze medewerkers:

✅ Hygiënisch werken aan Drinkwaterleidingen

✅ PE stuiklassen t/m 315mm

✅ Veilig werken met Asbestcementleidingen

✅ Veilig werken langs de weg 96B

✅ Uitvoerder Water

✅ Uitvoerder Energiekabels

✅ Uitvoerder Gas

✅ Uitvoerder ondergrondse infratechniek

✅ Distributiemonteur Water

✅ Distributiemonteur gas

✅ Basisopleiding drinkwaterdistributie

✅ Machinist grondverzetmachines hydraulische graafmachine

✅ Kabelwerker

✅ VCA Vol

✅ Asbest herkennen

✅ Boormeester HDD

✅ Werken in verontreinigde grond keuring type A + B

✅ BHV en AED

✅ VCA*