RDH Infra

vakmensen aan het werk

Het RDH Team.

Wij hebben een team van enthousiaste en deskundige professionals die zich volledig inzetten voor onze klanten. Specialisten op het gebied van water- en leidingwerken. 

Team RDH
Het RDH Team

Jong, dynamisch en innovatief.

RDH Infra B.V. is een jong familiebedrijf, opgericht op 1 april 2019 door Tim Ris, Mark den Haas en Sjoerd den Haas en sinds 1 april 2022 heeft Yoni Rasch zich bij ons aangesloten. Met onze ruime ervaring opgedaan bij een voormalig familiebedrijf en in de aannemerij, gaan wij geen uitdaging uit de weg. 

Wij beschikken over een team van ervaren en deskundige medewerkers, en maken gebruik van de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van water- en leidingwerken. Hierdoor zijn wij in staat om onze projecten efficiënt en snel uit te voeren, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit.

onze medewerkers

Het RDH Team.

Ons team bestaat uit diverse disciplines. Dit stelt ons in staat om onze klanten een volledige dienstverlening te bieden, vanaf de planning tot en met de uitvoering en nazorg. Maak kennis met onze vakmensen.

Kom werken bij rdh infra

Specialisten op het gebied van water- en leidingwerken.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van water- en leidingwerken, en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van diverse projecten. Wij hechten veel waarde aan continue ontwikkeling en bijscholing, en investeren daarom voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties, en kunnen wij onze klanten de beste oplossingen bieden.

Klinkt als een baan voor jou? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vakmensen die ons team willen versterken! Solliciteer nu!

RDHInfra-171