RDH Infra

Join het rdh team

Werken bij RDH Infra.

Bij RDH Infra krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en je verder te ontwikkelen binnen een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Kom werken bij rdh infra

Join het RDH Infra Team!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vakmensen die ons team willen versterken. Bij RDH Infra krijgen onze medewerkers volop de ruimte om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer, open communicatie en een goede balans tussen werk en privé. Wij zijn op zoek naar echte vakmensen die zich herkennen in onze kernwaarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, innovatie en duurzaamheid.

RDHInfra-144

Vacature (leerling) Monteur

Wij zijn op zoek naar een monteur die ons team komt versterken. Als monteur ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van water- en leidingwerken. Je werkt op diverse locaties en bent in staat om technische problemen op te lossen en storingen te verhelpen. Heb jij een afgeronde opleiding in de techniek en ervaring als monteur in de infra sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team RDH
Het RDH Team

Jong, dynamisch en innovatief.

RDH Infra B.V. is een jong familiebedrijf, opgericht op 1 april 2019 door Tim Ris, Mark den Haas en Sjoerd den Haas en sinds 1 april 2022 heeft Yoni Rasch zich bij ons aangesloten. Met onze ruime ervaring opgedaan bij een voormalig familiebedrijf en in de aannemerij, gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Wij beschikken over een team van ervaren en deskundige medewerkers, en maken gebruik van de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van water- en leidingwerken. Hierdoor zijn wij in staat om onze projecten efficiënt en snel uit te voeren, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit.