RDH Infra

RDH Infra en milieu

Duurzaamheid, materieel en MVO.

Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

RDHInfra-160
Duurzaamheid en Materieel

RDH Infra voor 
de toekomst.

Bij RDH Infra maken wij veelal gebruik van elektrisch handgereedschap. Ook passen wij energiezuinige technieken toe bij het aanleggen van leidingen en installaties. We investeren in innovatieve oplossingen die bijdragen aan de vermindering van onze CO2-uitstoot en het gebruik van duurzame materialen en technieken. Wij streven ernaar om binnen een termijn van 3 jaar grotendeels elektrisch ingericht te zijn. 

Daarnaast werken wij samen met onze klanten om hen te helpen hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Door te adviseren over duurzame oplossingen en alternatieve materialen kunnen wij samen met onze klanten bijdragen aan een duurzame toekomst!

Onze certificaten

Greep van ervaring 
en vakkennis.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werken dan ook volgens de geldende richtlijnen en normen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Onderstaand een selectie van onze certificaten.

Vakkennis geven wij graag door. 
Word jij onze nieuwe collega?

MVO

Samen werken 
naar beter.

Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan de economische en sociale ontwikkeling van ons bedrijf en de samenleving als geheel. Daarom blijven wij ons inzetten voor duurzaamheid en innovatie in onze branche en dragen wij bij aan verschillende lokale initiatieven die dit als doelstelling hebben.

RDHInfra-139